Beste stoelverhogers » Reviews

Alrides Stoelverhoger voor kinderen

Uiteraard willen baby’s en peuters ook deelnemen aan het hele tafelgebeuren. Helemaal in hun eentje aan hun eigen kleine tafeltje zitten is lang niet zo interessant als bij mama, papa en oudere broertjes en zusjes zitten. Maar een gewone stoel is vaak veel te laag om op een comfortabele en veilige manier boven de tafel te kunnen kijken. Een stoelverhoger is dan ook het ideale hulpmiddel.

Meer lezenAlrides Stoelverhoger voor kinderen

Baby Base 2-in-1 Ultramarine Green

Als baby’s of peuters vroeger wilden deelnemen aan het hele tafelgebeuren namen ouders hen meestal op schoot. Zo’n actieve baby of peuter op schoot kon na een tijdje behoorlijk zwaar gaan wegen en met zo’n actieve spruit konden ouders zelf helemaal niet van hun maaltijd genieten. Gelukkig zijn er sinds een tijdje stoelverhogers op de markt. Zo’n stoelverhoger maak je makkelijk vast op een gewone stoel waardoor je kleintje niet alleen heel comfortabel maar ook veilig zit.

Meer lezenBaby Base 2-in-1 Ultramarine Green

Mykko Mio Stoelverhoger

Voor een peuter is het zoveel leuker en interessanter als ze alles kunnen volgen wat er aan tafel gebeurt. Aan de ‘grote’ tafel kunnen ze het goede voorbeeld nemen aan mama, papa of oudere broertjes en zusje en deelnemen aan het hele tafelgebeuren. Maar zo’n kleintje heeft vaak problemen om over de tafel heen te kijken. De perfecte oplossing om wat hoger én ook veiliger te zitten is een stoelverhoger.

Meer lezenMykko Mio Stoelverhoger

Safety 1st Essential Booster – Stoelverhoger – Grey Patches

Ook je kleintje maakt graag deel uit van het dagelijkse tafelgebeuren. Een gewone stoel is voor hem echter vaak veel te laag en je kleine spruit de hele maaltijd lang op je schoot houden is noch voor jou noch voor je kindje comfortabel. Met een stoelverhoger op een gewone stoel zit je kleintje niet alleen comfortabel, maar ook veilig aan de ‘grote’ tafel.

Meer lezenSafety 1st Essential Booster – Stoelverhoger – Grey Patches

Topmark Up Stoelverhoger – Zwart

Samen met het hele gezin aan tafel zitten is leuk en gezellig. Kleine kinderen zitten echter vaak heen en weer te schuiven op een gewone stoel of gaan op hun knieën zitten om toch maar over de tafel heen te kunnen kijken. Dit is voor hen niet alleen bijzonder ongemakkelijk, maar ook gevaarlijk. Al dat heen en weer geschuif op een ‘grote’ stoel leidt immers heel vaak tot ongelukken.

Meer lezenTopmark Up Stoelverhoger – Zwart