Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Mykko Flippa Stoelverhoger

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Je peuter op zijn knietjes laten zitten op een gewone stoel om over de eettafel heen te kijken is gevaarlijk. Bovendien zit je kleintje zo helemaal niet comfortabel en zal het lang duren vooraleer hij netjes aan tafel kan eten. Het ideale hulpmiddel om je kleine spruit op een comfortabele en veilige manier te laten deelnemen aan het hele tafelgebeuren is een stoelverhoger.

Beschrijving van de Mykko Flippa stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmykko-flippa-kinderstoel-stoelverhoger-met-tafelblad-voor-baby-peuter%2F9200000035527102&name=Mykko+FLIPPA+kinderstoel+-+stoelverhoger+met+tafelblad+-+voor+baby+%26+peuter&subid=03-01-2021_76-mykko-flippa-stoelverhoger_unknown_unknown) De Mykko Flippa stoelverhoger kun je zowel op een gewone stoel bevestigen als losstaand gebruiken. Je kunt deze handige stoelverhoger helemaal in- en uitklappen zodat je deze makkelijk overal met je kunt meenemen. Om de Mykko Flippa stoelverhoger op een stoel te plaatsen klap je het zitgedeelte en het eetgedeelte open. De poten van de stoelverhoger plaats je op de stoel en met de veiligheidsriemen maak je de stoelverhoger vast aan de onderkant en de achterkant van de stoel. De veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kleintje altijd veilig vastzit.

Voordelen

  • Deze stoelverhoger is perfect geschikt voor kleine ruimtes.
  • Je kunt de Mykko Flippa stoelverhoger helemaal in- en uitklappen waardoor je deze makkelijk overal kunt meenemen.
  • Met 2 veiligheidsriemen maak je de stoelverhoger stevig vast.
  • Het eetblad kun je makkelijk afnemen zodat je de hele stoel perfect hygiënisch schoon kunt maken.

Nadelen

  • De veiligheidsgordel kun je slechts op 2 punten vastmaken.

Voor wie is de Mykko Flippa stoelverhoger geschikt?

Gezinnen die graag uit eten gaan kunnen deze lichte en compacte stoelverhoger makkelijk met zich meenemen. De aanbevolen leeftijd voor deze stoelverhoger is vanaf 6 maanden tot 3 jaar en is geschikt voor kinderen van minder dan 15 kg.

Over het merk Mykko

Mykko is een Belgische producten van baby-en kinderartikelen. Het bedrijf vindt de veiligheid van al hun producten uitermate belangrijk en deze voldoen dan ook aan alle Europese veiligheidsnormen. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is voor Mykko een prioriteit.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.