Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Fé Ngô op Unsplash

Kaboost – Stoelverhoger van Boon

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Baby’s en peuters kunnen heel wat leren van hun oudere broertjes of zusjes. Een van deze zaken is netjes eten. Daarvoor moeten ze echter wel op dezelfde hoogte zitten aan de eettafel als de andere gezinsleden. De veiligste en meest comfortabele manier hiervoor is gebruik maken van een stoelverhoger.

Beschrijving van de Kaboost Stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fkaboost-stoelverhoger-antraciet%2F9200000009595900&name=Kaboost+Stoelverhoger+-+Antraciet&subid=03-01-2021_74-kaboost-stoelverhoger-van-boon_unknown_unknown) Het bijzondere van de Kaboost stoelverhoger is dat deze de zitting van een gewone stoel niet verhoogt, maar de hele stoel op zich. Je bevestigt de Kaboost stoelverhoger op de poten van een gewone stoel waardoor je kleintje op dezelfde hoogte gaat zitten als de andere familieleden. Deze stoelverhoger kan een gewone stoel met 9,5 tot 11,5 cm verhogen. Het montagesysteem gaat als volgt: je klapt de poten van de stoelverhoger open, je trekt ze op de gewenste lengte en je plaatst ze onder de poten van de gewone stoel. De anti-slip pootjes klemmen zichzelf vast.

Voordelen

  • Met de Kaboost stoelverhoger verhoog je de hele stoel.
  • Geen gedoe meer met een zitje dat kan verschuiven.
  • De anti-slip pootjes zorgen voor extra grip.
  • Deze stoelverhoger is heel licht, kun je makkelijk opvouwen en is dus makkelijk overal mee te nemen.
  • Je kleintje zit als een volwaardig gezinslid op een ‘grote’ stoel aan de ‘grote’ tafel.

Nadelen

  • De anti-slip onderaan de pootjes zorgt voor extra veiligheid, maar betekent ook dat je de stoel helemaal moet opheffen als je deze wilt verschuiven.

Voor wie is de Kaboost stoelverhoger geschikt?

Gezinnen die graag de stoelverhoger overal met zich meenemen zullen heel tevreden zijn over de Kaboost stoelverhoger. De stoelverhoger is niet alleen heel licht, maar omdat je de pootjes helemaal kunt inklappen neem deze ook heel weinig plaats in. Met deze stoelverhoger zit je kleintje eigenlijk gewoon op een grote stoel wat deze stoelverhoger alleen geschikt maakt voor kinderen die al zelfstandig kunnen zitten. Adviesleeftijd is 20 maanden tot 6 jaar.

Over het merk Boon

Boon is een producent van baby-en kinderartikelen die bekend staat om het eigentijdse design van hun producten. Vrijwel al hun producten bestaan uit kunststof die makkelijk te reinigen is. De kleurrijke producten van Boon zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.