Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Baby Base 2-in-1 Ultramarine Green

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Als baby’s of peuters vroeger wilden deelnemen aan het hele tafelgebeuren namen ouders hen meestal op schoot. Zo’n actieve baby of peuter op schoot kon na een tijdje behoorlijk zwaar gaan wegen en met zo’n actieve spruit konden ouders zelf helemaal niet van hun maaltijd genieten. Gelukkig zijn er sinds een tijdje stoelverhogers op de markt. Zo’n stoelverhoger maak je makkelijk vast op een gewone stoel waardoor je kleintje niet alleen heel comfortabel maar ook veilig zit.

Beschrijving van de Baby Base 2-in-1 stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fingenuity-baby-base-2-in-1-stoelverhoger-ultramarine-green%2F9200000068351920&name=Ingenuity+Baby+Base+2-in-1+Stoelverhoger+-+Ultramarine+Green&subid=03-01-2021_65-baby-base-2-in-1-ultramarine-green_unknown_unknown) Eigenlijk is de Baby Base 2-in-1 stoelverhoger een volwaardig stoeltje dat je zowel op de grond kunt plaatsen of op een gewone stoel kunt vastmaken. Zo zit je kleintje altijd veilig en comfortabel, ook als het wilt deelnemen aan het hele tafelgebeuren. De gordel met 3-puntsluiting zorgt ervoor dat je kindje zelf niet uit het stoeltje kan kruipen. Deze stoelverhoger is licht en kun je dus makkelijk met je meenemen als je bij iemand op bezoek gaat of als je met de hele familie uit gaat eten. Lukt het je kleintje nog niet zo goed om netjes te eten? Geen probleem! De Baby Base stoelverhoger is gemaakt uit kunststof die je makkelijk schoon kunt maken.

Voordelen

  • Deze stoelverhoger is eigenlijk een volwaardig stoeltje dat je ook makkelijk op de vloer kunt zetten.
  • Dankzij de 3-puntgordel zit je kleintje stevig vast.
  • De Baby Base 2-in-1 stoelverhoger is licht en makkelijk monteerbaar.
  • Mooi meegenomen is ook dat deze stoelverhoger verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Nadelen

  • Eigenlijk niets dan voordelen. Als we dan toch wat kritisch mogen zijn: deze stoelverhoger ziet er door zijn vorm niet zo elegant uit.

Voor wie is de Baby Base 2-in-1 geschikt?

De Baby Base 2-in-1 stoelverhoger is geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar oud. Dankzij de bijgeleverde schuiminleg zitten ook baby’s lekker comfortabel en veilig. Als je baby uitgegroeid is tot een flinke peuter kun je deze schuiminleg er gewoon uithalen. Ga je vaak op stap en wil je dat je kleintje ook op visite of restaurant comfortabel zit, dan kun je deze lichtgewicht stoelverhoger makkelijk met je meenemen. Deze stoelverhoger kun je ook perfect als klein stoeltje gebruiken op de vloer.

Over het merk Ingenuity

Een aantal jaren geleden maakte dit merk nog deel uit van het overkoepelende bedrijf Bright Starts. Ingenuity is nu zelf een volwaardige producent van kinderartikelen die volop gebruik maakt van innovatieve technologieën. Het bedrijf richt zich vooral op artikelen die het zitcomfort van baby’s en peuters bevorderen.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.