Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Travel booster seat van Munchkin

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Ook baby’s en peuters vinden het hele tafelgebeuren heel interessant en bovendien kunnen ze heel wat leren van grotere broertjes of zusjes. Om je kleintje comfortabel en veilig aan tafel te laten zitten is een stoelverhoger de ideale oplossing. Stoelverhogers bestaan in allerlei uitvoeringen van eenvoudige kussens tot heuse meegroeistoelen.

Beschrijving van de Travel booster seat stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmunchkin-travel-booster-seat-stoelverhoger-blauw%2F9200000073085885&name=Munchkin+Travel+booster+seat+Stoelverhoger+-+blauw&subid=03-01-2021_71-travel-booster-seat-van-munchkin_unknown_unknown) De Travel booster seat stoelverhoger lijkt op het eerste gezicht een heel eenvoudige stoelverhoger. Toch heeft deze enkele bijzondere kenmerken. Zo heeft de Travel Booster seat een opslagruimte waar je verschillende zaken zoals luiers, hydrofiele doekjes, flesjes en allerlei andere benodigdheden in kwijt kunt. Onderaan deze stoelverhoger bevinden zich anti-slip noppen voor een vaste grip op elke stoel. Met de riempjes kun je deze stoelverhoger perfect op om het even welke stoel bevestigen en de veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kleintje altijd veilig zit. Deze stoelverhoger kun je makkelijk samenvouwen zodat je na de maaltijd deze als een tas overal met je kunt meenemen.

Voordelen

  • De Travel booster seat van Munchkin is een heel veelzijdige stoelverhoger.
  • Deze stoelverhoger beschikt over een extra opslagruimte.
  • Het is een lichtgewicht stoelverhoger die je makkelijk met je kunt meenemen.
  • Dankzij de veiligheidsgordel zit je kleintje altijd stevig vast.
  • De anti-slip noppen zorgen voor een vaste grip.

Nadelen

  • Sommige gebruikers ondervinden problemen met de sluiting van de bevestigingsriempjes.
  • Deze stoelverhoger is niet zo makkelijk schoon te maken.

Voor wie is de Travel booster geschikt?

De Travel booster van Munchkin is de ideale stoelverhoger om overal met je mee te nemen. Het is niet alleen een heel lichte stoelverhoger, maar hij beschikt ook over een extra opslagruimte waarin je allerlei baby- en peuterspullen in kwijt kunt. Deze stoelverhoger is geschikt voor kinderen van 1 tot 2 jaar en kan een gewicht van bijna 23 kg dragen.

Over het merk Munchkin

Munchkin is een Amerikaanse producent van baby- en kinderartikelen. Het bedrijf werd in 1991 opgericht en ontwikkelt sinds dan kwaliteitsvolle artikelen die het leven van zowel ouders als kinderen wat kleurrijker maken. In hun uitgebreide gamma vind je zowel veiligheidsartikelen als speelgoed en leuke accessoires om zowel maaltijden als bad rituelen op te vrolijken.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.