Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Picsea op Unsplash

Alrides Stoelverhoger voor kinderen

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Uiteraard willen baby’s en peuters ook deelnemen aan het hele tafelgebeuren. Helemaal in hun eentje aan hun eigen kleine tafeltje zitten is lang niet zo interessant als bij mama, papa en oudere broertjes en zusjes zitten. Maar een gewone stoel is vaak veel te laag om op een comfortabele en veilige manier boven de tafel te kunnen kijken. Een stoelverhoger is dan ook het ideale hulpmiddel.

Beschrijving van de Alrides stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Falrides-zitverhoger-39x16-5-cm-paars%2F9200000081092806&name=Alrides+Zitverhoger+-+39x16%2C5+cm+-+Paars&subid=03-01-2021_68-alrides-stoelverhoger-voor-kinderen_unknown_unknown) De Alrides stoelverhoger is een heel voordelige stoelverhoger die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Je kunt deze zowel perfect thuis als in de auto gebruiken. Deze stoelverhoger is goedgekeurd volgens de Europese normen voor kinderzitjes.

Voordelen

  • Je kunt de Alrides stoelverhoger zowel thuis als in de auto gebruiken.
  • Deze stoelverhoger bestaat in verschillende kleuren.
  • Het is een echt lichtgewicht onder de stoelverhogers.

Nadelen

  • Deze stoelverhoger heeft geen veiligheidsgordels. In de wagen kun je deze stoelverhoger wel vastmaken met de autoveiligheidsgordels van de achterbank.

Voor wie is de Alrides stoelverhoger geschikt?

De Alrides stoelverhoger is niet geschikt voor baby’s, alleen voor kinderen die al goed zelfstandig kunnen zitten. Adviesleeftijd voor deze stoelverhoger is vanaf 3 jaar. Deze stoelverhoger past op een gewone stoel en kun je als verhoger in de wagen gebruiken.

Over het merk Alrides

Alrides is een bedrijf dat verschillende veiligheidsproducten ontwikkelt. Naast kinderzitjes vind je in hun gamma ook veiligheidsvestjes en allerlei accessoires voor in de wagen.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.