Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Colin Maynard op Unsplash

Topmark Up Stoelverhoger – Zwart

Door Thomas ter Weiden op 1 mei 2019

Samen met het hele gezin aan tafel zitten is leuk en gezellig. Kleine kinderen zitten echter vaak heen en weer te schuiven op een gewone stoel of gaan op hun knieën zitten om toch maar over de tafel heen te kunnen kijken. Dit is voor hen niet alleen bijzonder ongemakkelijk, maar ook gevaarlijk. Al dat heen en weer geschuif op een ‘grote’ stoel leidt immers heel vaak tot ongelukken.

Beschrijving van de Topmark Up Stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Ftopmark-up-stoelverhoger-zwart%2F9200000095274700&name=Topmark+Up+Stoelverhoger+-+Zwart&subid=03-01-2021_47-topmark-up-stoelverhoger-zwart_unknown_unknown) Met de Topmark Up Stoelverhoger zit je kleintje niet alleen op dezelfde hoogte als de andere gezinsleden, maar zit het ook veel veiliger. Bovendien is dit een heel lichte stoelverhoger die je makkelijk overal met je kunt meenemen. Ook als je met het hele gezin op visite gaat wilt je kleintje er immers bij horen. Deze handige stoelverhoger past op elke stoel en met de gordels maak je hem stevig vast rond de zitting en de rugleuning van een gewone stoel. De 5-puntveiligheidsgordels zorgen voor extra veiligheid.

Voordelen

  • Deze stoelverhoger past op elke stoel.
  • Door de 5-puntveiligheidsgordel zit je kleintje veilig vast.
  • De Topmark Up is een heel lichte stoelverhoger die je makkelijk met je kunt meenemen als je op restaurant of visite gaat.
  • Deze stoelverhoger heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Je betaalt er net geen 35 euro voor.

Nadelen

  • Qua design had deze stoelverhoger er wat vrolijker kunnen uitzien.

Voor wie is de Topmark Up Stoelverhoger geschikt?

Deze stoelverhoger is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar. Omdat deze stoelverhoger over een 5-puntveiligheidsgordel beschikt zitten kleintjes die moeite hebben met stilzitten ook heel veilig. De Topmark Up stoelverhoger is heel licht en dus perfect geschikt voor gezinnen die vaak op restaurant of visite gaan.

Over het merk Topmark

Baby- en kinderartikelen van Topmark staan voor veiligheid en gebruiksgemak. Ze worden met veel zorg en toewijding ontworpen en geproduceerd en ook aan het design wordt bijzondere aandacht besteed. Mocht er toch iets niet in orde zijn met het product dat u heeft aangekocht, dan hoeft u niet te wanhopen: de meeste producten van Topmark hebben een garantieperiode van 24 maanden.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.