Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Picsea op Unsplash

Stoelverhoger – verhoogkussen Fuchsia

Door Thomas ter Weiden op 1 mei 2019

Ook de kleinste gezinsleden vinden het fijn om aan het hele tafelgebeuren deel te nemen. Jammer genoeg is zo’n grote mensentafel voor hen veel te hoog en een gewone stoel veel te laag. Om net zo comfortabel aan tafel te zitten als mama en papa en oudere broertjes of zusjes is een stoelverhoger de ideale oplossing.

Beschrijving van stoelverhoger verhoogkussen

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fstoelverhoger-verhoogkussen-fuchsia-kleur-fuchsia%2F9200000059213505&name=Stoelverhoger+-+verhoogkussen+Fuchsia+Kleur%3A+Fuchsia&subid=03-01-2021_61-stoelverhoger-verhoogkussen-fuchsia_unknown_unknown) Deze stoelverhoger is eigenlijk een verhoogkussen dat je met twee veiligheidsbandjes aan een gewone stoel kunt vastmaken. Je neemt de stoelverhoger verhoogkussen fuchsia makkelijk overal met je mee. Dit verhoogkussen heeft een aantrekkelijk design en aan de zijkant zitten vakjes waarin je peuter of kleuter zijn potloodjes kan opbergen. Heel handig voor je kleine spruit om zich op restaurant of op visite mee bezig te houden. De afneembare hoes kun je wassen op 30 graden.

Voordelen

  • Deze stoelverhoger heeft een aantrekkelijk design.
  • Je kunt dit verhoogkussen makkelijk overal met je meenemen.
  • Leuk extraatje is dat kinderen er hun potloodjes kunnen in opbergen.

Nadelen

Voor wie is de Stoelverhoger verhoogkussen geschikt?

Omdat we bij dit verhoogkussen niet echt kunnen spreken van een stoelverhoger is dit product alleen geschikt voor wat oudere kinderen die zelf al perfect en stevig rechtop kunnen zitten. Onderaan dit verhoogkussen zitten wel bandjes om het kussen op een stoel te bevestigen dus lekker hoog zit je kindje wel.

Over het merk Minene

Deze stoelverhoger werd ontwikkeld door Minene. Dit bedrijf concentreert zich vooral op allerhande baby- en kinderartikelen in stof. Kenmerkend voor alle producten van Minene zijn de vrolijke kleurtjes.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.