Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Safety 1st Essential Booster – Stoelverhoger – Grey Patches

Door Thomas ter Weiden op 1 mei 2019

Ook je kleintje maakt graag deel uit van het dagelijkse tafelgebeuren. Een gewone stoel is voor hem echter vaak veel te laag en je kleine spruit de hele maaltijd lang op je schoot houden is noch voor jou noch voor je kindje comfortabel. Met een stoelverhoger op een gewone stoel zit je kleintje niet alleen comfortabel, maar ook veilig aan de ‘grote’ tafel.

Beschrijving van de Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger Grey Patches

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fsafety-1st-essential-booster-stoelverhoger-grey-patches%2F9200000087908425&name=Safety+1st+Essential+Booster+-+Stoelverhoger+-+Grey+Patches&subid=03-01-2021_51-safety-1st-essential-booster-stoelverhoger-grey-patches_unknown_unknown) Deze compacte stoelverhoger neem je makkelijk overal met je mee. De Safety 1st Essential Booster is vervaardigd uit kunststof die makkelijk schoon te maken is. Ideaal dus voor peutertjes die soms morsen aan tafel. Je bevestigt deze stoelverhoger met twee montageriempjes makkelijk op elke stoel en de 3-puntveiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kleintje veilig zit. Heel handig zijn de rubbertjes aan de onderkant die voorkomen dat de stoelverhoger wegschuift.

Voordelen

  • De Safety 1st Essential Booster is een comfortabele en lichte stoelverhoger die je makkelijk met je meeneemt.
  • De kunststof is makkelijk te reinigen.
  • Met de 3-puntgordel zit je kleintje stevig vast.
  • Als extra beveiliging heeft deze stoelverhoger rubbertjes aan de onderkant.

Nadelen

  • Sommige ouders vinden het wat ingewikkeld om de stoelverhoger te monteren.
  • Deze stoelverhoger is enkel verkrijgbaar in het zwart. Een vrolijker kleurtje was leuker geweest.

Voor wie is de Safety 1st Essential Booster geschikt?

De Safety 1st Essential Booster is geschikt voor peuters en kleuters van 6 maanden tot en met 3 jaar. Deze stoelverhoger is licht en comfortabel en prima geschikt om overal met je mee te nemen. De kunststof kun je makkelijk schoonmaken en daarmee is deze stoelverhoger dus ook prima geschikt voor kleine smeerpoetsen.

Over het merk Safety 1st

Zoals de merknaam al doet vermoeden komt veiligheid op de eerste plaats bij Safety 1st. Het was trouwens deze firma die meer dan dertig jaar geleden het bekende gele bordje ‘Baby on Board’ op de markt bracht. Naast stoelverhogers ontwikkelt het bedrijf ook wandelwagens, autozitjes, traphekjes enz…

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.