Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Suke Tran op Unsplash

Mykko Mio Stoelverhoger

Door Thomas ter Weiden op 1 mei 2019

Voor een peuter is het zoveel leuker en interessanter als ze alles kunnen volgen wat er aan tafel gebeurt. Aan de ‘grote’ tafel kunnen ze het goede voorbeeld nemen aan mama, papa of oudere broertjes en zusje en deelnemen aan het hele tafelgebeuren. Maar zo’n kleintje heeft vaak problemen om over de tafel heen te kijken. De perfecte oplossing om wat hoger én ook veiliger te zitten is een stoelverhoger.

Beschrijving van de Mykko Mio Stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmykko-stoelverhoger-meegroeistoel-design%2F9200000035527100&name=Mykko+stoelverhoger+-+Meegroeistoel+-+design&subid=03-01-2021_59-mykko-mio-stoelverhoger_unknown_unknown) Dankzij het aanpasbaar frame groeit de Mykko Mio Stoelverhoger gewoon met je kleintje mee waardoor zowel heel kleine peuters als wat grotere kleuters altijd comfortabel en veilig aan tafel zitten. Met veiligheidsriempjes maak je deze stoelverhoger stevig aan elke stoel vast en de 3-puntgordel zorgt ervoor dat je kleintje veilig blijft zitten. Deze stoelverhoger heeft een eigentijds design en een hoog comfortgehalte.

Voordelen

  • Deze stoelverhoger is bijzonder stevig.
  • Verschillende bevestigingspunten zorgen voor extra veiligheid.
  • Met de 3-puntgordel zit je kleintje altijd stevig vast.
  • Het aluminium frame is verstelbaar zodat deze stoelverhoger op elke stoel past.
  • De zitting is apart verstelbaar wat ervoor zorgt dat je kleintje altijd op de juiste hoogte zit aan tafel.

Nadelen

  • Deze stoelverhoger is vrij prijzig. Je betaalt er om en bij de 74 euro voor.

Voor wie is de Mykko Mio Stoelverhoger geschikt?

De Mykko Mio stoelverhoger heeft zowel een verstelbaar frame als een verstelbare zitting waardoor deze gewoon met je kleintje meegroeit. De aanbevolen leeftijd voor deze stoelverhoger is vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Deze stoelverhoger is licht en compact en dus ook perfect geschikt voor gezinnen die graag de stoelverhoger meenemen op reis, op restaurant of op visite.

Over het merk Mykko

Mykko ontwikkelt al jarenlang producten die ouders een handje helpen bij het grootbrengen van hun kroost. Alle producten worden met de meeste zorg ontworpen volgens de Europese veiligheidsnormen. Het bedrijf ontwikkelt producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging, hygiëne, enz …

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.