Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Manuel Schinner op Unsplash

Bumbo Boosterseat Stoelverhoger – Cool Grey

Door Thomas ter Weiden op 1 mei 2019

Als mama of papa van een peuter ken je het probleem vast wel: je kleintje is net te groot om in een kinderstoel aan tafel te zitten, maar nog te klein om zelfstandig op een grote stoel te zitten. Een stoelverhoger is in dit geval de perfecte oplossing.

Beschrijving van de Bumbo Boosterseat Stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fbumbo-boosterseat-stoelverhoger-cool-grey%2F9200000076513295&name=Bumbo+Boosterseat+Stoelverhoger+-+Cool+Grey&subid=03-01-2021_55-bumbo-boosterseat-stoelverhoger-cool-grey_unknown_unknown) Deze ergonomisch gevormde stoelverhoger zorgt niet alleen voor het comfort maar ook voor de veiligheid van je kleintje. Niets is vervelender voor een peuter om zich uit te rekken om over de tafel heen te kunnen kijken. Bovendien is al dat geschuif op een stoel ook gevaarlijk. De Bumbo Booster Seat maak je met 2 riemen veilig vast op elke stoel. De veiligheidsriempjes zorgen ervoor dat je peuter goed vast zit. De stoelverhoger bestaat uit Polyurethaan en is dus makkelijk schoon te maken.

Voordelen

  • De Bumbo Boosterseat stoelverhoger past op elke stoel.
  • Met de riempjes maak je deze stoel makkelijk vast aan de rugleuning en de zitting van een gewone stoel.
  • Deze stoelverhoger is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
  • Vooraan zit een veiligheidsgordel waarmee je je kindje kunt vastklikken.

Nadelen

  • De zitting is vrij groot waardoor kleine kinderen makkelijk onderuit kunnen schuiven.
  • Een handige peuter kan het veiligheidsriempje makkelijk zelf openmaken.

Voor wie is de Bumbo Booster Seat geschikt?

De aanbevolen leeftijd voor deze stoelverhoger is 12 tot 36 maanden. Het oppervlak van deze stoelverhoger is vrij groot, dus voor kleine kinderen is deze minder geschikt. Kinderen tot 15 kg zitten comfortabel in deze stoelverhoger. Heel makkelijk is dat je de Bumbo Booster Seat kunt schoonmaken met een vochtige doek.

Over het merk Bumbo

Het bedrijf Bumbo met hoofdvestiging in Zuid-Afrika, ontwikkelt vooral baby- en kinderartikelen met focus op zitcomfort en -veiligheid maar heeft ook tal van verzorgingsaccessoires en speelgoed in hun gamma. De producten van Bumbo zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.