Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Picsea op Unsplash

Welke stoelverhoger?

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Baby’s en peuters vinden het niet alleen heel leuk als ze met het hele gezin aan de grote tafel kunnen zitten, ze kunnen er ook heel wat van leren. Ze leren hoe ze zich moeten gedragen aan tafel en ze leren hoe ze netjes kunnen eten.

Een stoelverhoger is het ideale hulpmiddel om je kleintje op een comfortabele en veilige manier op dezelfde hoogte te laten zitten als de andere gezinsleden. Stoelverhogers bestaan in allerlei uitvoeringen en prijsklassen. Welke stoelverhoger je het beste aankoopt zal afhangen van verschillende factoren: wil je de stoelverhoger ook makkelijk met je meenemen als je op visite of op reis gaat? Ben je op zoek naar een stoelverhoger die ook voor jongere peuters geschikt is? Vind je het interessant dat de stoelverhoger met je kindje meegroeit? Wil je er eentje met of zonder tafelblad? Kortom, als je overweegt een stoelverhoger aan te kopen, informeer je dan eerst goed over de verschillende soorten.

Weet je niet goed voor welke stoelverhoger je het beste gaat? Wij zochten er alvast twee voor je uit:

Baninni Stoelverhoger Yami

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fbaninni-yami-luxe-stoelverhoger-met-eetblad-grijs%2F9200000055859334&name=Baninni+Yami+Luxe+Stoelverhoger+met+eetblad+-+Grijs&subid=03-01-2021_82-welke-stoelverhoger_unknown_unknown) De Baninni Stoelverhoger Yami maak je met behulp van gordels zowel onder de zitting als achter de leuning van de stoel stevig vast. Deze stoelverhoger heeft een afneembaar en verstelbaar tafelblad en de rugleuning kun je in twee posities plaatsen. Het is een lichte en compacte stoelverhoger die je helemaal kunt opvouwen en dankzij het handvat makkelijk overal met je kunt meenemen. Deze Baninni stoelverhoger is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.

Mykko Mio Stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmykko-stoelverhoger-meegroeistoel-design%2F9200000035527100&name=Mykko+stoelverhoger+-+Meegroeistoel+-+design&subid=03-01-2021_82-welke-stoelverhoger_unknown_unknown) De Mykko Mio Stoelverhoger heeft als bijzondere eigenschap dat deze met je kindje meegroeit en is daarmee een stoelverhoger die je jaren kunt gebruiken. Het is een veilige en stabiele stoelverhoger die met een aluminium frame op een gewone stoel wordt vastgemaakt. De zitting en de ruggensteun zijn gemaakt van hout. Met deze meegroei stoelverhoger zit je kleintje altijd comfortabel en veilig samen met het gezin aan de ‘grote’ tafel.

Tot slot

Net omdat er zoveel soorten en uitvoeringen stoelverhogers bestaan is het belangrijk dat je je voor de aankoop van een stoelverhoger zo goed mogelijk informeert. Op deze site vind je nog tal van andere tips over stoelverhogers zodat je te weten kunt komen welke stoelverhoger perfect bij je kindje past.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.