Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Stoelverhoger - ervaringen

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Vooraleer je overgaat tot de aankoop van een stoelverhoger is het altijd interessant om eens de ervaringen van andere ouders te lezen. Zo kun je je al een idee vormen of een bepaalde stoelverhoger wel aan jouw wensen zal voldoen.

Wij namen alvast een kijkje naar de ervaringen van andere ouders met volgende stoelverhogers:

Baninni Stoelverhoger Yami

  • Ik ben zeer tevreden met de Baninni Yami Luxe Stoelverhoger en zou het zeker aanraden aan andere mensen met kleine kindjes. Het is makkelijk in gebruik en goed mee te nemen!
  • Wat ik vooral goed vind: handig in gebruik, fraai design, comfortabel voor mijn kind.

Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger Red Lines

  • Super handig de Safety 1st Essential Booster! Bij komst van 2de kind is onze dreumes van 1,5 jaar in dit zitje gegaan omdat 2 kinderstoelen wel erg veel ruimte in beslag nemen.
  • Super gemakkelijk aan te passen aan de stoel en gemakkelijk te onderhouden en veilig.
  • Niet te groot of te klein, makkelijk om mee te nemen. Past op elke stoel.

Kaboost Stoelverhoger Antraciet

  • Werkt super makkelijk en veilig. Wij zijn er erg blij mee en geen strijd meer over een kinderstoel, gewoon aan tafel op de zelfde stoel als papa en mama maar dan op zijn hoogte.
  • Het principe van het de Kaboost stoelverhoger is goed: de stoel verhogen zodat je kind gewoon op de stoel zelf kan zitten i.p.v. op een kussen of een verhoger die eruit ziet als een plaspotje.
  • Deze stoelverhoger is niet alleen voor kleine kinderen. Ook wanneer u een tafel heeft die net iets hoger is dan standaard. Dan is dit een handige oplossing!

Tot slot

Sommige stoelverhogers zijn meer geschikt voor peuters dan voor baby’s, er bestaan stoelverhogers die je makkelijk overal met je kunt meenemen, maar net zo goed exemplaren die je beter thuis gebruikt. Uiteraard wil je een keuze maken voor een stoelverhoger die perfect bij je gezinssituatie past en ervaringen van andere ouders kunnen je daar prima bij helpen.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.