Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Goedkope stoelverhogers

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Op het comfort en de veiligheid van je kleine spruit staat geen prijs. Jonge ouders moeten echter vaak een hele baby-uitzet kopen en dat kan op het einde van de rit behoorlijk duur zijn. Een goede stoelverhoger hoeft echter niet duur te zijn. Wij namen drie goedkope stoelverhogers onder de loep.

Alrides stoelverhoger voor kinderen

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Falrides-zitverhoger-39x16-5-cm-paars%2F9200000081092806&name=Alrides+Zitverhoger+-+39x16%2C5+cm+-+Paars&subid=03-01-2021_93-goedkope-stoelverhogers_unknown_unknown) De Alrides stoelverhoger haal je in huis voor iets meer dan 15 euro. Deze stoelverhoger is geschikt om zowel thuis op een gewone stoel als in de auto te gebruiken. Voor baby’s is deze stoelverhoger niet geschikt, maar kinderen vanaf drie jaar zullen op deze stoelverhoger heel comfortabel aan tafel of in de auto zitten.

Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger Red Lines

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fsafety-1st-essential-booster-stoelverhoger-rood%2F9200000087908427&name=Safety+1st+Essential+Booster+Stoelverhoger+-+Rood&subid=03-01-2021_93-goedkope-stoelverhogers_unknown_unknown) Voor de Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger betaal je net geen 16 euro. Deze in kunststof uitgevoerde stoelverhoger maak je door middel van veiligheidsriempjes vast aan de zitting en de rugleuning van een gewone stoel. Dankzij de rubberen grijpers staat deze stoelverhoger op elk oppervlak stevig vast. De veiligheidsgordel vooraan zorgt ervoor dat je kleintje veilig vast zit. Een prima stoelverhoger voor een zachte prijs.

Topmark Up Stoelverhoger Zwart

" rel="nofollow">Ook de Topmark Up Stoelverhoger is een van de goedkopere stoelverhogers. De prijs voor deze lichte en handige stoelverhoger bedraagt net geen 34 euro. Het is een ideale stoelverhoger voor kindjes die al heel goed zelfstandig kunnen zitten. De veiligheidsgordels met bescherming zorgen voor comfort en veiligheid.

Tot slot

De aankoop van een stoelverhoger hoeft geen grote hap uit je budget te betekenen. Er zijn heel wat goedkope stoelverhogers van een prima kwaliteit te vinden op de markt van kinderartikelen. Je goed informeren over de prijs/kwaliteitsverhouding kan je heel wat euro’s besparen.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.