Stoelverhoger.net

De nummer een website over stoelverhogers

Foto door Picsea op Unsplash

Een stoelverhoger kopen

Door Thomas ter Weiden op 2 mei 2019

Wat gaat de tijd snel: je kleine baby is in geen tijd uitgegroeid tot een flinke peuter met een behoorlijk eigen willetje. Net zoals mama en papa wil hij deelnemen aan alles wat er zich afspeelt aan die grote ronde tafel. En gelijk heeft hij!

Je peuter op zijn knietjes laten zitten op een eetkamer- of keukenstoel is voor hem behoorlijk lastig. Hij zal hierdoor een verkeerde houding gaan aannemen en aan tafel zitten en eten zoals het hoort kun je wel vergeten. Bovendien zit je kleine spruit zo ook helemaal niet veilig. Eenmaal je baby wat groter wordt kun je het beste een stoelverhoger kopen om hem te laten deel uitmaken van het hele tafelgebeuren.

Om jullie als jonge ouders wat te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het kopen van een stoelverhoger, namen wij er alvast 3 onder de loep.

Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger Red Lines

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fsafety-1st-essential-booster-stoelverhoger-rood%2F9200000087908427&name=Safety+1st+Essential+Booster+Stoelverhoger+-+Rood&subid=03-01-2021_85-een-stoelverhoger-kopen_unknown_unknown) De Safety 1st Essential Booster beschikt over veiligheidsriemen om de stoelverhoger zowel onderaan als aan de leuning van een gewone stoel vast te maken. Onderaan heeft deze stoelverhoger rubberen grijpers zodat deze niet kan verschuiven. Door middel van een 3-puntgordel klik je je kleintje stevig vast. Deze stoelverhoger heeft dus zeker zijn naam niet gestolen. Naast voldoende veiligheid biedt de Safety 1st Essential Booster trouwens ook een prima zitcomfort. Schoomaken doe je deze stoelverhoger makkelijk met een vochtige doek.

Travel booster seat

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmunchkin-travel-booster-seat-stoelverhoger-blauw%2F9200000073085885&name=Munchkin+Travel+booster+seat+Stoelverhoger+-+blauw&subid=03-01-2021_85-een-stoelverhoger-kopen_unknown_unknown) De Travel booster seat is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Het is een heel eenvoudige stoelverhoger uit stof die je makkelijk overal met je kunt meenemen. Met de veiligheidsriempjes maak je deze stoelverhoger zowel aan de rugleuning als aan de zitting van een gewone stoel vast. Je kleintje kun je vastklikken met de veiligheidsgordel vooraan. Bijzonder is het opbergvak voor allerlei spulletjes voor je peuter.

Kaboost Stoelverhoger

(https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=59233&f=API&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fkaboost-stoelverhoger-antraciet%2F9200000009595900&name=Kaboost+Stoelverhoger+-+Antraciet&subid=03-01-2021_85-een-stoelverhoger-kopen_unknown_unknown) De Kaboost stoelverhoger is bijzonder omdat deze niet de zitting van een gewone stoel verhoogt, maar meteen de hele stoel. Het stoelverhoogsysteem klem je vast onder de poten van een gewone stoel. De hoogte kun je zelf instellen. Deze gaat van 9,5 cm tot 11,5 cm. Je kunt deze stoelverhoger makkelijk inklappen zodat je deze overal met je kunt meenemen.

Tot slot

Op een stoelverhoger zit je kleintje niet alleen veel comfortabeler, maar ook veel veiliger. Een stoelverhoger kopen is een goede investering want je kindje kan er ongeveer drie jaar gebruik van maken, tot het groot genoeg is om comfortabel op een gewone stoel te zitten.

Thomas ter Weiden

Een stoelverhoger kopen was een heel gezoek, vond Thomas. Dit gezoek wil hij andere ouders graag besparen. Vandaar deze blog.